Με την εγγύηση της Avis

Ισχυρή παρουσία

Η Avis είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο, με ισχυρό δίκτυο συνεργατών και υποδομών που προσθέτουν αξιοπιστία σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει. Η μακροχρόνια συνεργασία της με όλες τις αντιπροσωπείες κατασκευαστών εξασφαλίζει προνομιακή αντιμετώπιση, που μεταφράζεται σε καλύτερες τιμές αγοράς και άμεση διαθεσιμότητα μοντέλων τελευταίας κυκλοφορίας.

Service & φανοποιία

Με την Avis, μπορείς να είσαι πάντα σίγουρος για τη σωστή συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις έρευνα για την αξιοπιστία του συνεργείου ή το κόστος εργασιών και ανταλλακτικών. H Avis διαθέτει ιδιόκτητα και εξουσιοδοτημένα συνεργεία με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό που αναλαμβάνει την πλήρη συντήρηση του αυτοκινήτου σύμφωνα με τις προδιαγραφές του εκάστοτε κατασκευαστή και με γνήσια ανταλλακτικά.

Οι ειδικοί δίπλα σου

Η AVIS λειτουργεί για εσένα ως ένα ενιαίο, μοναδικό σημείο εξυπηρέτησης που αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες και βρίσκεται δίπλα σου για να σε καθοδηγεί οποιαδήποτε στιγμή και για όποιο θέμα σε απασχολεί, από την επιλογή του ιδανικού αυτοκινήτου για τις ανάγκες σου με το μικρότερο συνολικό κόστος χρήσης, μέχρι τα ετήσια ραντεβού για service.