Με την εγγύηση της Avis

Ισχυρή παρουσία

Η Avis είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο, με ισχυρό δίκτυο συνεργατών και υποδομών που προσθέτουν αξιοπιστία σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει. Η μακροχρόνια συνεργασία της με όλες τις αντιπροσωπείες κατασκευαστών εξασφαλίζει προνομιακή αντιμετώπιση, που μεταφράζεται σε καλύτερες τιμές αγοράς και άμεση διαθεσιμότητα μοντέλων τελευταίας κυκλοφορίας.

Service & φανοποιία

Με την Avis, κάθε επιχείρηση μπορεί να είναι σίγουρη για τη σωστή συντήρηση και επισκευή του στόλου της. H Avis διαθέτει ιδιόκτητα και εξουσιοδοτημένα συνεργεία με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό που αναλαμβάνει την πλήρη συντήρηση του αυτοκινήτου σύμφωνα με τις προδιαγραφές του εκάστοτε κατασκευαστή και με γνήσια ανταλλακτικά.

Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Πώλησης

Με Avis Leasing, κάθε επιχείρηση συνεργάζεται με έναν έμπειρο Σύμβουλο Πώλησης, που βρίσκεται δίπλα της με σωστή πληροφόρηση και ολοκληρωμένη καθοδήγηση για οποιοδήποτε ζήτημα, από την επιλογή του ιδανικού αυτοκινήτου για τις ανάγκες της επιχείρησης με το μικρότερο συνολικό κόστος χρήσης, μέχρι τα ετήσια ραντεβού για service.