Εύκολη καθημερινότητα

Πλήρης έλεγχος οικονομικών

Με ένα σταθερό, ανταγωνιστικό ποσό κάθε μήνα, γίνεται ευκολότερη η οργάνωση του προϋπολογισμού της επιχείρησής σας.

Διευκόλυνση σε κάθε βήμα

Το Avis Leasing απαλλάσσει τον επαγγελματία ή την επιχείρηση από χρονοβόρα διαχειριστικά ή διαδικαστικά θέματα. H Avis λειτουργεί ως ένα ενιαίο σημείο εξυπηρέτησης που αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, για παράδειγμα αγορά αυτοκινήτου, ταξινόμηση, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιση, ατυχήματα, διεκδίκηση από ασφαλιστικές εταιρείες, αντικατάσταση ελαστικών κ.λπ.

Εύκολη διαχείριση με MyAvis

Η Avis πλαισιώνει τις leasing υπηρεσίες της με την προηγμένη ψηφιακή πλατφόρμα MyAvis,που προσφέρει μια σειρά από έξυπνα χαρακτηριστικά και εργαλεία:
• Ηλεκτρονική Τιμολόγηση για εύκολη εξόφληση και παρακολούθηση τιμολογίων
• διαχείριση οδηγών και στόλου
• reporting με αναλυτικές αναφορές για το Ιστορικό Συντήρησης κάθε αυτοκινήτου, στοιχεία ατυχημάτων, service και χρεώσεων

Επιπλέον, με το MyAvis app, οι οδηγοί των εταιρικών αυτοκινήτων μπορούν να έχουν πρόσβαση σε χρήσιμες δυνατότητες, ώστε να μην επιβαρύνεται ο διαχειριστής στόλου με διοικητικό φόρτο. Πιο συγκεκριμένα, οι οδηγοί μπορούν:
• να βρουν άμεσα διαθεσιμότητα ραντεβού για service, επισκευή και αλλαγή ελαστικών, χωρίς αναμονές στο τηλεφωνικό κέντρο
• να επιλέξουν την υπηρεσία Pick-Up & Delivery
• να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών
• να λάβουν άμεσα καθοδήγηση σε περίπτωση ατυχήματος
• να έχουν πρόσβαση σε χάρτη με όλα τα σημεία φόρτισης της ΔΕΗ blue και σταθερή έκπτωση σε κάθε φόρτιση, αν οδηγείς ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό.

Ποικιλία επιλογών

Η τεχνολογία των αυτοκινήτων εξελίσσεται ραγδαία και σήμερα ο εξοπλισμός περιλαμβάνει χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την οδήγηση και αυξάνουν τα επίπεδα ασφαλείας. Mε Avis Leasing, μια επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους, μπορεί να ανανεώνει τα αυτοκίνητά της κάθε λίγα χρόνια και να έχει πρόσβαση σε βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και σε όλες τις νέες τεχνολογίες, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτόν την παραγωγικότητά της.

Επιπλέον, μια επιχείρηση μπορεί να επιλέξει τα αυτοκίνητα και τον εξοπλισμό που πραγματικά ικανοποιούν τις επαγγελματικές της ανάγκες, χωρίς να συμβιβάζεται σε αυτό που επιτρέπει το κεφάλαιό της.