Εύκολη καθημερινότητα

Διευκόλυνση σε κάθε βήμα

Με Avis Leasing, δεν χρειάζεται να σε απασχολεί η γραφειοκρατία και οι πολύπλοκες ή χρονοβόρες διαδικασίες.

Εξοικονομούμε χρόνο από την καθημερινότητά σου και λειτουργούμε ως ενιαίο σημείο εξυπηρέτησης που αναλαμβάνει ό,τι χρειάζεσαι σε όλη τη διάρκεια του συμβολαίου σου. Από τη στιγμή της παραγγελίας του αυτοκινήτου, κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλιση, τη συντήρηση και τα service, τη φροντίδα ατυχήματος, ακόμη και τη μεταφορά από και προς το συνεργείο για οποιαδήποτε εργασία (υπηρεσία με χρέωση).

Επιπλέον, το Avis Leasing σε απαλλάσσει από το οικονομικό άγχος της καθημερινότητας, γιατί καλύπτει όλα τα απρόβλεπτα έξοδα, ώστε να μην επηρεάζεται ο τρόπος ζωής και τα οικονομικά σου από τα κόστη επισκευής και συντήρησης, τις ξαφνικές αλλαγές στη φορολογία και την υπολειμματική αξία του αυτοκινήτου.

Εύκολη διαχείριση με MyAvis Αpp

Με Avis Leasing, έχεις πρόσβαση στην ψηφιακή πλατφόρμα MyAvis και το MyAvis app, όπου μπορείς:
• να βρεις άμεσα διαθεσιμότητα ραντεβού για service, επισκευή και αλλαγή ελαστικών, χωρίς αναμονές στο τηλεφωνικό κέντρο
• να επιλέξεις την υπηρεσία Pick-Up & Delivery
• να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών
• να λάβεις άμεσα καθοδήγηση σε περίπτωση ατυχήματος
• να έχεις πρόσβαση σε χάρτη με όλα τα σημεία φόρτισης της ΔΕΗ blue και σταθερή έκπτωση σε κάθε φόρτιση, αν οδηγείς ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό.

Τελευταία τεχνολογία

Η τεχνολογία των αυτοκινήτων εξελίσσεται ραγδαία και σήμερα ο εξοπλισμός περιλαμβάνει χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την οδήγηση και αυξάνουν τα επίπεδα ασφαλείας. Με Avis Leasing, έχεις το μοναδικό προνόμιο να οδηγείς καινούργιο αυτοκίνητο κάθε λίγα χρόνια και να έχεις πρόσβαση σε βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και σε όλες τις νέες τεχνολογίες, για να απολαμβάνεις άριστη οδηγική εμπειρία σε κάθε διαδρομή εντός και εκτός πόλης.

Ευελιξία σε κάθε στάδιο

Οι ανάγκες σου αλλάζουν συνεχώς και το αυτοκίνητό σου πρέπει να αλλάζει μαζί σου. Με Avis Leasing, η διάρκεια συμβολαίου είναι από 2 μέχρι 5 χρόνια, για να μη δεσμεύεσαι μακροχρόνια και να μπορεί το αυτοκίνητο να ακολουθεί τις διαδρομές της ζωής σου χωρίς να κάνεις συμβιβασμούς. Από μικρό πόλης μέχρι οικογενειακό ή ηλεκτρικό, το Avis Leasing είναι εδώ για να σου προσφέρει τη λύση που χρειάζεσαι.