Τα οφέλη της πράσινης κινητικότητας μας κάνουν να λέμε ένα μεγάλο NAI στην ηλεκτροκίνηση!

Τα οφέλη της πράσινης κινητικότητας είναι πάρα πολλά. Γι’ αυτό όλο και περισσότεροι οδηγοί επιλέγουν για τις μετακινήσεις τους ηλεκτροκίνητα οχήματα. Και γιατί όχι δηλαδή; Γιατί, ενώ μπορούμε να εξοικονομούμε έξοδα και να προστατεύουμε το περιβάλλον στην καθημερινότητά μας με πολύ απλούς τρόπους, να μην τους κάνουμε πράξη; Είναι στο χέρι μας.

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός ότι τον Δεκέμβριο του 2020 η ζήτηση στην Ευρώπη για αυτοκίνητα με κατανάλωση πετρελαίου και βενζίνης έπεσε κατά 23% σε κάθε κατηγορία, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας Jato Dynamics. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μειωθεί το «κενό» που υπάρχει ανάμεσα στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στα βενζινοκίνητα. Με λίγα λόγια, τα ηλεκτροκίνητα άρχισαν να παίρνουν πλέον τα πάνω τους.

Η ηλεκτροκίνηση, λοιπόν, συμβάλλει με ουσιαστικό τρόπο όχι μόνο στη σημαντική εξοικονόμηση εξόδων, με φορολογικές ελαφρύνσεις και λιγότερα τέλη κυκλοφορίας, στην μεγαλύτερη αυτονομία, στην πιο εύκολη οδήγηση αλλά, και στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βιωσιμότητα του πλανήτη.

Ειδικά αυτήν την περίοδο, λόγω της πανδημίας, οι περισσότεροι προτιμούμε να μετακινούμαστε με τα δικά μας μέσα και να αποφεύγουμε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ένας παραπάνω λόγος, λοιπόν, για να σκεφτεί κανείς την μετακίνηση με ηλεκτροκίνητο όχημα, ειδικά όταν υπάρχουν ευέλικτοι τρόποι να το καταφέρεις… όπως η υπηρεσία Avis leasing.

Στην Avis, επενδύοντας σταθερά στην πράσινη κινητικότητα, υποδεχόμαστε τη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης μέσα από την ολοκαίνουργια σελίδα μας, Avis Green. Green deals, μύθοι και αλήθειες για την ηλεκτροκίνηση, καθώς και χρήσιμες συμβουλές ανοίγουν τον δρόμο σε όσους έχουν σκεφτεί να οδηγούν ηλεκτρικό αυτοκίνητο με leasing, καταβάλλοντας απλά ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον πολύ εύκολα και άμεσα να κάνουν leasing αυτοκινήτων φιλικά προς το περιβάλλον με ευνοϊκούς όρους. Για τη διευκόλυνση του κάθε χρήστη, έχουμε δημιουργήσει ένα νέο section στην homepage της σελίδας myavis.gr, το “Green Top Deals”. Με το συγκεκριμένο φίλτρο, ο χρήστης εύκολα και γρήγορα βλέπει όλες τις προσφορές Leasing για ηλεκτρικά και Plug in υβριδικά αυτοκίνητα.


Μέσα από την πρόσφατη χρηματοδότηση 130 εκατομμυρίων ευρώ από διεθνείς επενδυτές, εμπλουτίζουμε συνεχώς τον πράσινο στόλο μας και είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας: Να μειώσουμε κατά 30% το CO2 footprint μας μέχρι το 2025, μειώνοντας έτσι και το δικό μας περιβαλλοντικό αποτύπωμα, αλλά και των πελατών μας. 

 

Με βαθιά υπευθυνότητα, όλοι εμείς στην Avis σας δίνουμε τα κίνητρα που χρειαζόσαστε για να κάνετε το «πράσινο» βήμα. Εύκολα και απλά.