Avis Leasing

Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τύπος Αυτοκινήτου
Κυβικά
Μάρκα
Μοντέλο
Χιλιόμετρα εως
Τύπος Καυσίμου
Τύπος Αυτοκινήτο 2
Κυβικά
Μάρκα
Μοντέλο
Χιλιόμετρα εως
Τύπος Καυσίμου

Το ενδιαφέρον σας για το Leasing είναι φανερό,

αλλά εξακολουθείτε να έχετε μερικά ερωτήματα για το πώς λειτουργεί και αν σας συμφέρει;
Σε αυτή την ενότητα έχουμε βάλει ερωτήσεις και απαντήσεις μας στις πιο συχνές σας ερωτήσεις.

Σχετικά με το Όχημα

Σχετικά με το Όχημα

Σχετικά με το Leasing

Σχετικά με το Leasing

Οικονομοτεχνικές Ερωτήσεις

Οικονομοτεχνικές Ερωτήσεις

Διαχείριση Στόλου

Διαχείριση Στόλου

Κλείσιμο
Η Avis μπορεί να σας παρέχει οποιοδήποτε αυτοκίνητο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά.
Τα οχήματα Leasing στόλου μας είναι πάντα καινούργια και μπορεί να προστεθεί οποιοσδήποτε έξτρα εξοπλισμός.
Κάθε αυτοκίνητο χρειάζεται τακτική και σωστή συντήρηση. Για το service του αυτοκινήτου σας μπορείτε να κάνετε χρήση των συνεργείων της Avis ή να επισκεφθείτε κάποιο από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία.
Ναι, εφόσον πληρούνται οι όροι της ασφαλιστικής κάλυψης και έχουν δηλωθεί στην Avis ως οδηγοί.
Το αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο σε περίπτωση κλοπής, επομένως θα χρειαστεί να κάνετε την αντίστοιχη δήλωση στην αστυνομία και στην πορεία θα παραλάβετε αυτοκίνητο αντικατάστασης από την Avis. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί το όχημα εντός χρονικού διαστήματος 3 μηνών, τότε θα σας παραδοθεί άλλο αντίστοιχο αυτοκίνητο.
Οποιαδήποτε κλήση θα πρέπει να τακτοποιηθεί από εσάς.
Θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το Avis Contact Center στο 210 6879800, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα και θα εξυπηρεθείτε άμεσα.
Με την υπηρεσία Avis Easy Leasing έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο εύκολα, γρήγορα και 100% online.
Ανάμεσα στα Top Deals μας, θα βρειτε αρκετές προσφορές που φέρουν την ένδειξη Αvis Easy Leasing. Στις συγκεκριμένες προσφορές έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε από την αρχή την προσφορά βάσει των αναγκών σας. Συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε την καταβολή ή όχι προκαταβολής, να ορίσετε τη διάρκεια μίσθωσης, τα χιλιόμετρα ανά έτος αλλά και χρώμα του αυτοκινήτου. Όλη η διαδικασία από την διαμόρφωση της προσφοράς, την υποβολή των δικαιολογητικών αλλά και την υπογραφή του συμβολαίου, πραγματοποιείται 100% online.
Η Avis είναι ο εκμισθωτής και παραμένει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου. Εσείς, ως μισθωτής, έχετε το δικαίωμα χρήσης για προκαθορισμένο χρονικό διάστημα.
Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε σύμβαση με εξαγορά. Με αυτόν τον τρόπο συμφωνείτε εξ' αρχής το ποσό της εξαγοράς που θα ισχύει στη λήξη της μίσθωσης.
Σε κάθε περίπτωση ακινητοποίησης του μισθωμένου αυτοκινήτου σας από βλάβη, ατύχημα ή κλοπή, θα παραλάβετε αυτοκίνητο αντικατάστασης, εντός του διαστήματος που αναγράφεται στη σύμβασή σας.
Τόσο για εταιρίες, όσο και για ιδιώτες πελάτες, υπάρχει δυνατότητα παροχής οχήματος pre-delivery στο διάστημα από την παραγγελία μέχρι και την παράδοση του αυτοκίνητου σας. Η παροχή αυτή εξαρτάται από τη διαθεσίμοτητα οχημάτων που υπάρχει τη δεδομένη στιγμή.
Βεβαίως, η δυνατότητα μίσθωσης επαγγελματικού οχήματος δίνεται και στους ιδιώτες πελάτες.
Στο μηνιαίο μίσθωμα περιλαμβάνονται: τέλη κυκλοφορίας, αλλαγή ελαστικών, μεικτή ασφάλεια, ζημιές που ενδέχεται να προκύψουν, οδική βοήθεια, αυτοκίνητο αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος. Το μόνο που αναλαμβάνετε εσείς είναι τα καύσιμα του αυτοκινήτου. 
Εάν είστε επιχειρηματίας ή επαγγελματίας, το μίσθωμα του ΕΙΧ εκπίπτει από τις δαπάνες σας μαζί με τον αναλογούντα ΦΠΑ. Σε περίπτωση ΦΙΧ, το μίσθωμα εκπίπτει από τις δαπάνες και ο ΦΠΑ συμψηφίζεται. Εάν είστε ιδιώτης καταβάλλετε το σύνολο του μισθώματος με τον αναλογούντα ΦΠΑ.
Τα μηνιαία μισθώματα leasing τιμολογούνται στην αρχή του κάθε μήνα και μπορούν να εξοφληθούν μέσω πάγιας εντολής σε τράπεζα ή έναλλακτικά με πιστωτική κάρτα.
Το πρώτο αυξημένο μίσθωμα ή διαφορετικά η προκαταβολή, αφορά το ποσό που δίνεται κατά την έναρξη της σύμβασης και συνυπολογίζεται στη διαμόρφωση του μηνιαίου μισθώματος. Επιλέγοντας τις Avis Easy Leasing προσφορές μας, έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε από την αρχή την προσφορά που σας ενδιαφέρει, επιλέγοντας την καταβολή ή όχι προκαταβολής.
Η λιανική τιμή προ φόρων αφορά το άθροισμα της εργοστασιακής αξίας, του κόστους των μεταφορικών και του εμπορικού κέρδους του προμηθευτή. Αποτελεί την καθαρή αξία του αυτοκινήτου, χωρίς να περιλαμβάνεται κανένας φόρος. Η τιμή μετά φόρων αφορά τον ΦΠΑ που προστίθεται στην Λιανική Τιμή Προ Φόρων και στην οποία επιβάλλεται τέλος ταξινόμησης ανάλογα με τις εκπομπές CO2 του οχήματος για να διαμορφωθεί το τελικό κόστος αγοράς.
Ναι, πριν το ταξίδι σας χρειάζεται να ζητήσετε από την Avis να προετοιμάσει τα αναγκαία έγγραφα (πράσινη κάρτα, βεβαιώσεις κτλ).
Ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης αφορά αυτοκίνητα με κυβισμό μεγαλύτερο των 1800 κυβικών και τον επιβαρύνεται εκείνος που δηλώνει το όχημα στον αντίστοιχο πίνακα τεκμηρίων με τα αυτοκίνητα της φορολογικής δήλωσης.
Πλήρη ασφαλιστική κάλυψη (αστική ευθύνη προς τρίτους, φροντίδα ατυχήματος, ίδιες ζημίες, μερική/ολική κλοπή, πυρός, φυσικά φαινόμενα, θραύση κρυστάλλων) με απαλλαγή, ανάλογα τον τύπο του κάθε αυτοκινήτου.
Είναι το ποσό που θα πρέπει να καταβάλλετε σε περίπτωση ατυχήματος, στο οποίο φέρετε την ευθύνη. Το εν λόγω είναι το μέγιστο ποσό επιβάρυνσης.
Ναι, ανάλογα τον όρο και πάντα σε συμφωνία με την Avis.
To πρόγραμμα ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 2 είναι το πρόγραμμα επιδότησης Leasing αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων και σας βοηθάει να κάνετε το επόμενο βήμα στην ηλεκτροκίνηση. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.myavis.gr/el/green-kinoume-ilektrika   
Κάθε αυτοκίνητο χρειάζεται τακτική και σωστή συντήρηση. Για το service του αυτοκινήτου σας μπορείτε να κάνετε χρήση των συνεργείων της Avis ή να επισκεφθείτε κάποιο από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία.
Η Avis αναλαμβάνει την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας σε ετήσια βάση και σας ενημερώνει αντίστοιχα.
Σε περίπτωση ατυχήματος, η Avis αναλαμβάνει όλες τις ακόλουθες διαδικασίες (επισκευές, αποζημιώσεις, νομικές ενέργειες κτλ.). Μοναδική υποχρέωση του εκάστοτε πελάτη είναι να συμπληρώσει το Έντυπο Ατυχήματος, το οποίο μπορεί να κατεβάσει εύκολα από το MyAvis app.
Η διαδικασία ελέγχου ΚΤΕΟ είναι ευθύνη του μισθωτή. Μέσω του λογαρισμού σας στο Clients Portal, καθώς και στη διεύθυνση email που έχετε καταχωρήσει, θα λαμβάνετε ενημερώσεις για τις προβλεπόμενες ημερομηνίες ελέγχου.   
Τα ελαστικά του οχήματος αντικαθίστανται βάσει των όρων της σύμβασής σας.