Avis Leasing

Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τύπος Αυτοκινήτου
Κυβικά
Μάρκα
Μοντέλο
Χιλιόμετρα εως
Τύπος Καυσίμου
Τύπος Αυτοκινήτο 2
Κυβικά
Μάρκα
Μοντέλο
Χιλιόμετρα εως
Τύπος Καυσίμου

Οι μύθοι για το Leasing πέφτουν με την Avis.

Το Avis Leasing έχει μόνο αληθινά οφέλη. Γνωρίστε τα! 

Το leasing αυτοκινήτου δεν είναι ακόμα τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα όσο στο εξωτερικό. Έτσι, υπάρχουν μύθοι και παρανοήσεις γύρω από αυτό. Η Avis όμως είναι εδώ, με τη μοναδική εμπειρία και τεχνογνωσία της, για να σας κατατοπίσει για τα οφέλη του, που είναι στ’ αλήθεια μοναδικά!

Νομίζετε πως το leasing δεν σας αφορά; Ξανασκεφτείτε το!

Τι είναι το leasing

Με απλά λόγια, το leasing με την Avis είναι ο πιο έξυπνος και εξελιγμένος τρόπος για να έχετε αυτοκίνητο! Εσείς πληρώνετε ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για να χρησιμοποιείτε το όχημα, ενώ η ιδιοκτησία - αλλά και τα βάρη που αυτή συνεπάγεται - μένει τυπικά στην Avis. Το leasing διαρκεί για όσο εσείς επιλέξετε (από 2 έως 5 έτη) και με τη λήξη του μπορείτε είτε να επιστρέψετε το όχημα είτε να το εξαγοράσετε σε προσυμφωνημένη τιμή.

«Η αγορά αυτοκινήτου είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή». Μύθος!

Θέλετε να αποκτήσετε καινούργιο αυτοκίνητο. Δίνετε ένα μεγάλο ποσό για την αγορά του και θεωρείτε ότι εκεί σταματούν τα έξοδά σας. Αυτό όμως, είναι μύθος! Γιατί τα έξοδα του νέου σας οχήματος «τρέχουν» από την πρώτη μέρα. Και κάποια από αυτά, π.χ. μια έκτακτη ζημιά, μπορούν να φέρουν ανατροπές στα οικονομικά σας.

Αλλά και η αντίληψη ότι μπορείτε να πετύχετε μια υψηλή μεταπωλητική αξία για το αυτοκίνητο σας στο μέλλον, είναι επίσης μύθος. Γιατί η αξία του μειώνεται από τα πρώτα χιλιόμετρα, ενώ στην εποχή μας υπάρχει υπερπροσφορά μεταχειρισμένων οχημάτων. Έτσι είναι πιο δύσκολο να κλείσετε μια συμφέρουσα τιμή πώλησης, ιδίως όσο αυξάνονται τα χρόνια χρήσης. Ταυτόχρονα το παλιότερο όχημά σας θα αρχίσει να «ζητάει».

Αν λοιπόν σκέφτεστε την απόκτηση νέου αυτοκινήτου, μην μελετήσετε μόνο τιμές, επιδόσεις και χαρακτηριστικά όπως η κατανάλωση. Υπολογίστε και τα κόστη απόκτησης, τις δαπάνες χρήσης (service και ζημιές), έξοδα όπως η ασφάλιση ή τα τέλη κυκλοφορίας, αλλά και τη μείωση της αξίας του οχήματός σας με τον χρόνο. Συγκρίνετε όλα αυτά με το σταθερό κόστος του μηνιαίου μισθώματος και τη δυνατότητα να έχετε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο κάθε λίγα χρόνια και θα δείτε ότι το leasing, πέρα από κάθε μύθο, σας συμφέρει πραγματικά.

Εσείς ακόμα πιστεύετε σε μύθους; 
Re_Lease your mind με την Avis!

Αυτό είναι το leasing με την Avis! Μια διαφορετική, σύγχρονη πρόταση προς τους επαγγελματίες & ιδιώτες οδηγούς που σας προσφέρει 7 αληθινά πλεονεκτήματα:

 1. Μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή μοντέλου, χαρακτηριστικών και εξοπλισμού του νέου σας αυτοκινήτου. Έτσι δεν συμβιβάζεστε με μέτριες επιλογές που πιθανόν θα κάνατε σε περίπτωση αγοράς.

 2. Απαλλαγή από δαπάνες χρήσης, τέλη κυκλοφορίας, μεικτή ασφάλεια, συντήρηση και αλλαγή ελαστικών. Όλα αυτά, και όχι μόνο, περιλαμβάνονται στο μίσθωμα που πληρώνετε μηνιαία.

 3. Αποφυγή της μεγάλης δαπάνης που συνεπάγεται μια αγορά αυτοκινήτου. Γιατί να ξοδέψετε τις οικονομίες σας, όταν μπορείτε να πληρώνετε απλώς ένα μηνιαίο μίσθωμα; Και επιπλέον γλιτώνετε και έξοδα όπως αυτά της ταξινόμησης κ.ά.

 4. Απόκτηση αυτοκινήτου εύκολα και γρήγορα, χωρίς χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Η Avis αναλαμβάνει όλες τις κουραστικές ευθύνες της ιδιοκτησίας κι εσείς απολαμβάνετε το νέο σας αυτοκίνητο.

 5. Ασφαλιστική κάλυψη για οτιδήποτε συμβεί στο αυτοκίνητό σας, για όλη την περίοδο μίσθωσης. Και όχι απλά ασφάλιση, αλλά μεικτή ασφάλιση για το νέο σας όχημα.

 6. Σταθερότητα στο κόστος χρήσης του αυτοκινήτου σας. Γιατί με το leasing παύουν να σας απασχολούν έκτακτα περιστατικά, ατυχήματα, μηχανικές βλάβες κλπ. Έτσι, προγραμματίζετε καλύτερα τα έξοδά σας.

 7. Τη δυνατότητα να έχετε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο κάθε λίγα χρόνια. Έτσι απολαμβάνετε πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ασφάλεια, την οικονομία καυσίμου και τις επιδόσεις των νεότερων μοντέλων.

...αρκεί να προσέξετε 4 σημεία:

 1. Την εταιρία με την οποία θα συνεργαστείτε. Γιατί είναι μύθος ότι όλοι γνωρίζουν το leasing το ίδιο καλά. Εμπιστευτείτε την Avis για το κύρος που διαθέτει, το τεχνικό επίπεδο των στελεχών της, την υψηλή τεχνογνωσία και τη θέση της στην αγορά.

 2. Το ύψος του μηνιαίου μισθώματος. Γιατί είναι μύθος ότι «οι τιμές leasing είναι παντού ίδιες». Ζητήστε σήμερα προσφορά από την Avis και απολαύστε αληθινά προνομιακά κόστη μίσθωσης ή αξιοποιήστε τις μοναδικές προσφορές του Avis Leasing.

 3. Τις παροχές που σας προσφέρει το συμβόλαιο (προαιρετικές και μη). Με την Avis γνωρίζετε ότι θα αποκτήσετε ένα πραγματικά προνομιακό πακέτο παροχών.

 4. Την τήρηση όλων των συμφωνημένων από την πλευρά της εταιρίας, τόσο στα ποσά όσο και στους χρόνους που έχουν οριστεί. 

Leasing με την Avis... και μείνετε ήσυχοι!

210 6879800

801 500 5555 - contact@avis.gr

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ NEWSLETTER